Skogtrollets hule

Snøtigerens klør

Snøtigerens klør: En presentasjon :

Denne serien begynte jeg å arbeide med da jeg studerte, så det er over femten år siden den første boka begynte å ta form. Jeg har i alt skrevet fjorten titler i denne serien.

Denne serien er en smule inspirert av blant annet romerriket, vikingtida, og mine favoritt fantasy forfattere. Den tar for seg livet til hovedpersonen og hvordan det endres med tiden mens hun gradvis oppdager at hun er utpekt for en meget uvanlig skjebne.

https://ebok.no/ebok/snotigerens-klor-bok-1-_anne-olga-vea/

I bok en av serien blir vi kjent med hovedpersonen og hun oppdager sannheten om sitt opphav og sine krefter.

Bok to er en direkte etterfølger av bok en, historien fortsetter og de finner ut hvem fienden er og hva de bør gjøre for å redde seg og sine.

https://ebok.no/ebok/snotigerens-klor-bok-3-_anne-olga-vea/

I bok tre begynner Akisha og hennes venn Frostfugl å skjønne at de er en del av en enhet, men de mangler tredjemann, og da de får et skremmende oppdrag er det snart klart at de trenger denne tredje prestinnen skal de overvinne fienden.

Bok fire er en fortsettelse av bok tre og kampen tilspisses, de finner ut hvem de har å gjøre med og de må bruke all sin kløkt og styrke for å overvinne noe så ondsinnet og eldgammelt at det er vanskelig å fatte det.

Bok fem seks og sju er sammenhengende, Akisha og hennes venner oppdager et forferdelig folkemord, en enslig nomadejente blir fanget og tatt med for å bli solgt som slave, en gutt som skal besøke kjæresten oppdager noe grusomt. Alt dette henger sammen, alt vil ende i en kamp mot Kharam Khans maske, å se den er å bli besatt, å høre dens stemme er å begjære den.

I bok åtte og ni har Akisha og de andre kriger prestinnene og utvalgte fått i oppdrag å redde et len fra dets despotiske herre, de aner ikke at de blir blandet inn i en eldgammel spådom. Noe har våknet fra mørket, noe eldgammelt, ondt og blodtørstig. Men gudinnen har også sine egne tjenere og en av dem har ventet på denne dagen. De vil møte gudinnens jeger, gudinnens sverd. Og han vil gjøre det han må, uansett hvem han må gå opp i mot.

Bok nummer ti og elleve består av enkelt historier fra Akisha's verden, noen humoristiske, noen dramatiske og noen få best egnet for voksne grunnet vovet innhold.

I bok tolv og tretten prøver Aklisha og de andre å redde en by fra en skrekkelig krig, noen har startet den kun for å skjule sine egentlige hensikter. Men en gud skal våkne til live, et horn ingen kan blåse i skal lyde og byen som ikke kan falle er i overhengende fare.

Bok fjorten i serien er en enkelt stående fortelling, noen av Akisha's venner oppdager en utrolig skapning fra en annen verden, hun har en oppgave og et mål men vil de kunne hjelpe henne, kan de stole på en svartalv?

Nyeste kommentarer

11.10 | 12:03

Takk 😊👍

09.10 | 10:49

Dette bildet er tatt et stykke unna Snøhetta, noen km øst for turisthytta der ...

08.10 | 20:00

Hei hvor er dette bildet?

03.08 | 09:29

så fine fantasy bilder du er kjempeflink anne olga