Skogtrollets hule

Diverse om smykkelaging

Oversikt - blogginnlegg

MARS 2016

DATO

4. mar, 2016

Litt angående smykker og smykke laging.

Jeg har i det siste lagd en god del smykker og det virker ikke for at denne feberen vil gi seg med det aller første.

Jeg begynner å få en meget god forståelse for teknikker og muligheter og jeg bruker pinterest en god del. Det er en svært farlig side, den kan fort lede en litt ut i uføre siden det er så vanvittig mange gode ideer der. Det er en stor fordel å ha pinterest på mobilen, da kan en følge med mens en jobber, å sitte å jobbe foran pc'n går ann men med det rotet jeg har på skrivebordet er det å foretrekke å sitte på arbeidsrommet i stedet.

For et par år siden ommøblerte jeg arbeidsværelset mitt, det er ikke store, kun 2 x 3 meter så plass utnyttelse er alfa og omega. Jeg tok meg en tud på Ikea og fikk faktisk til et rom som er temmelig effektivt, jeg har plass til det aller meste der. Selv om jeg selvsagt gjerne skulle hatt enda bedre plass. Men som de sier, det er ikke før en skal rydde ordentlig at en finner ut alt hva en har.

Jeg har lagt ut en del på epla i det siste og jeg har også jobbet ltit med en etsy butikk, der har jeg ikke så mye smykker, mest bilder i ulike varianter men etterhvert håper jeg på å få utvidet litt der også.

Jeg har også oppdaget flere nettbutikker som gir en muligheten til å kjøpe perler ganske billig, her må en ha tunga litt i kjeften for det er ikke alltid at det en får stemmer helt med hva en tror en bestilte. Særlig størrelsen på perler kan være en liten felle der. En tror en har bestilt noe som er ganske stort og får noe bittelite eller mye færre perler enn en i utgangspunktet trodde en skulle få.

Der er pandahall suverene, de er ikke lenger det billigeste alternativet men de er det en kan stole mest på. Og de har et utmerket utvalg og sender ting svært kjapt.Nyeste kommentarer

11.10 | 12:03

Takk 😊👍

09.10 | 10:49

Dette bildet er tatt et stykke unna Snøhetta, noen km øst for turisthytta der ...

08.10 | 20:00

Hei hvor er dette bildet?

03.08 | 09:29

så fine fantasy bilder du er kjempeflink anne olga